Olde Veste '54

Klimbos Overijssel is partner van voetbalclub OldeVeste in Steenwijk. Wij zijn de uitjes partner van de club.

Klimbos Overijssel zal 4x per jaar aanwezig zijn rondom wedstrijden van het 1ste elftal. Het aanbod tijdens deze dagen zal verschillend zijn zodat zowel kinderen als volwassene kunnen deelnemen aan de activiteiten.

Daarnaast ontvangen leden van Olde Veste '54 korting op entree tickets van het klimbos.

Klimbos Overijssel zal rondom de club steeds meer zichtbaar worden met diverse reclame uitingen.

 

Olde Veste '54Dat Klimbos Overijssel uitjes partner wordt van Olde Veste is een logische stap in de groei en ambities van zowel Olde Veste als het Klimbos.

Eigenaar Michael is zelf voetballer geweest bij de club, nu spelen zijn kinderen bij Olde Veste en is hij zelf als vrijwilliger actief bij de club.

Uitjes partner

Sinds de oprichting van het klimbos in 2016 is het bedrijf hard gegroeid, naast het klimbos zijn er nu ook allerlei outdoor activiteiten te doen. Wat nog niet veel mensen weten is dat zij ook veel activiteiten op locatie aanbieden maar bijvoorbeeld ook kano verhuur locaties hebben in Giethoorn, Oldemarkt en Ossenzijl.

Om deze bekendheid te vergroten kwamen we al snel uit bij Olde Veste. De doelgroep van het klimbos is actief bij de club en voor Olde Veste is het een goede partner voor de activiteiten, hierdoor ontstaat er een mooie aanvulling op elkaar. De nieuwe opzet van de sponsoring bij Olde Veste sprak ons erg aan en dit heeft geleid tot een mooie partnership.

Klimbos Overijssel zal dat ook vaker zichtbaar zijn rondom wedstrijden en leuke events van de club. Om deze partnership kracht bij te zetten, ontvangen leden van Olde Veste 15% korting op de entree tickets van het klimbos of op de outdoor activiteiten.

Teambuildingsactiviteit met je team of een leuk teamuitje? Mail dan naar Michael ( michael@klimbos-overijssel.nl ) en hij maakt een programma op maat voor jullie!

Voor de outdoor activiteiten kan de kortingscode: OV54! worden gebruikt.