Archery tag

Archery tag is een combinatie van trefbal en boogschieten. De deelnemers krijgen een masker op en een boog om de pijlen mee weg te schieten.

Zoals hierboven aangegeven is het dus een combinatie van twee activiteiten. Van de activiteit boogschieten pak je de boog en pijlen (aangevuld met een helm ). Het spelidee die het meest wordt toegepast bij deze activiteit komt van trefbal. Bij dit spel is het speelveld in tweeën gesplitst en dien je de tegenstanders af te gooien.

Bij Archery Tag is het de bedoeling om de tegenstanders af te schieten i.p.v. af te gooien. Natuurlijk zijn de pijlen aangepast en hebben een zachte dop, zo raakt niemand gewond. In het speelveld staan diverse obstakels waar je achter kan schuilen. Het team dat als eerste alle tegenstanders heeft afgeschoten heeft gewonnen.

Een andere variant wordt “The Hunger Game” genoemd, Het doel van het spel is hetzelfde als de film, de laatst overgebleven deelnemer wint.

Archery tag


Prijs: € 15,00 per persoon

Duur: 1 uur

Bij Archery Tag is het de bedoeling om de tegenstanders af te schieten. Natuurlijk zijn de pijlen aangepast en hebben een zachte dop, zo raakt niemand gewond. In het speelveld staan diverse obstakels waar je achter kan schuilen. Het team dat als eerste alle tegenstanders heeft afgeschoten heeft gewonnen.

Archery tag op locatie


Archery Tag kan op locatie gespeeld worden, vaak wordt dit gedaan i.c.m. Bubble Football. De ballen van Bubble Football kunnen dan als obstakel gebruikt worden. Dit hoeft natuurlijk niet, alleen in beide gevallen hebben we wel een stroompunt nodig om de obstakels op te blazen.
Is het in een gymzaal, dan kunnen wij kasten en ander materiaal gebruiken als obstakel.

Als u Archery Tag wil boeken op uw locatie, neem dan contact op via: info@klimbos-overijssel.nl
Boek hieronder Archery Tag