Lasergamen

Klimbos Overijssel heeft twee varianten met lasergamen, een budget variant en een professionele variant. Voor elk budget is het dus mogelijk!

De budget variant is momenteel erg populair omdat deze zeer eenvoudig te spelen is zonder begeleiding. Ideaal voor als je thuis bijvoorbeeld je eigen kinderfeestje wilt vieren. Wij raden deze variant aan voor (gezinnen met) kinderen t/m 12 jaar.

 

Met de professionele variant krijg je een helm waarop je rondom geraakt kan worden en je gun is ook een stuk nauwkeuriger. Daarnaast kunnen wij op de laptop alle gegevens van iedereen uitlezen, teams aanmaken en verschillende game spelen. Deze variant gebruiken wij ook om bij u op locatie te komen en bijvoorbeeld uw bedrijf te gebruiken als speelveld. Met deze variant richten wij ons op groepen van elke leeftijd.

Lasergamen (kinderversie)


Prijs: € 6,00 per persoon


Duur: 1 uur

Na de uitleg van de instructeur, zorgt hij/zij ervoor dat alles klaar is om te beginnen en worden jullie meegenomen naar het bos. Eenmaal het speelveld uitgelegd te hebben kan het "gevecht" beginnen!

Liever zelf thuis lasergamen?

Lasergame set


Ben je van plan om thuis een kinderfeestje te houden of gewoon met de kids te lasergamen? Dan kan je bij ons gemakkelijk een set huren voor een dag. Dit is inclusief instructieblad hoe alles werkt.


Prijs: € 50,00 per set van 10.

Duur: 1 dag, langer in overleg

Lasergamen


Prijs: € 17,50 per persoon

Duur: 1 uur

Voordat jullie komen heeft de instructeur alle wapens en helmen gekoppeld en liggen deze klaar voor gebruik. Hij/zij zal dan iedereen invoeren in het systeem en (afhankelijk van de gekozen spelvariant) teams en/of speciale rollen aanmaken.
Nadat iedereen uitleg heeft gekregen over hoe de guns werken, gaat het spel van start. Na de tijd zullen wij op de laptop alle uitslagen met jullie doornemen en komen wij erachter welk team heeft gewonnen en wie uiteindelijk de beste schutter is.

Boek hieronder het lasergamen