Afhuren locatie

Afhuren van onze locatie behoort tot één van de vele mogelijkheden! Zeer geschikt voor de grote ondernemingen / TV opnames en Promotie acties.

Onze locatie is afgelopen jaren meermaals ingezet als film locatie maar ook exclusief afgehuurd door bedrijven die met het personeel en aanhang een leuke dag willen beleven.
Ook is onze locatie geschikt voor merk activatie en grootschalige events waarbij wij als locatie de uitvoering van A tot Z regelen.

Voor meer informatie kunt u het beste contact opnemen met Michael michael@klimbos-overijssel.nl

Merk activatie


De promotie teams van Red Bull zijn jaarlijks bij het klimbos om nieuwe smaken te introduceren en / of samples uit te delen.


Om het meeste effect te hebben, denken we graag met jullie mee! Zo kunnen wij zien wanneer het druk is in het klimbos, of de juiste doelgroep op bezoek is enz.
Een kort bezoek of samen een toffe (mid)dag organiseren, het is allemaal mogelijk.

Kidsweek van de Rabobank


Wij hebben samen met de locale Rabobank filialen meegewerkt aan de kidsweek.

Kinderen konden bij de locale Rabobank filiaal een gratis klimkaartje voor het klimbos ophalen. Deze kaarten konden ingezet worden in de periode herfstvakantie t/m de kerstvakantie.

Samen een klanten actie opzetten? Naast klimmen kunnen wij ook andere activiteiten inzetten.

Sc Heerenveen TV


Samen met Sc Heerenveen hebben wij een 5 december special opgenomen waarbij de mascotte en een aantal spelers het klimbos hebben bezocht.

Om de filmopnames goed te krijgen hebben we de locatie voor een dag gesloten zodat er niet op andere gasten gewacht hoefde te worden. Wij zijn als begeleiding mee de parcoursen ingegaan om de mascotte in het pak veilig door het klimbos te laten klimmen.

Discreet omgaan met tijd en dag zodat er geen fans rondlopen

RTV Oost


Met RTV Oost hebben wij een aantal leuke samenwerkingen gehad, zo hebben ze een Zomer item bij ons gefilmd waarbij we voor zowel de oudere kinderen als de aller kleinste een leuke middag hebbben georganiseerd.

Tevens is RTV Oost bij ons geweest met Expeditie Oost, hier namen 2 mannen het in diverse challenges het tegen elkaar op.

Of het nu gaat om filmen op hoogte of om te gekke shots maken bij challenges.. Het is ons niet snel te gek.

Op de Camping


Voor het SBS6 programma "Op de Camping" hebben we een filmdag gehad in het klimbos. Stims Media heeft het filmen verzorgd, wij hebben al het materiaal veilig op hoogte gebracht en de locatie beschikbaar gesteld.

Wij zijn getraint om op hoogte te werken, zo hebben wij ervoor gezorgt dat alle camera's veilig en snel in de bomen kwam en verplaatst werd.

The way of Living


Voor het RTL programma "Way of Living" hebben we een leuke filmopname gedaan als hotspot in de omgeving.