GellyBall

Ervaar de sensatie van Gellyball - Veilig, opwindend en geschikt voor alle leeftijden. Reserveer nu voor actie, teamwork en puur plezier!

Speel nu de nieuwste rage overgewaaid uit Amerika: GellyBall!

Ontdek deze gave activiteit vol actie en plezier voor het hele gezin. Gelly Ball is dé sensatie die veiligheid, spanning en teamgeest combineert.

De speciale gelballetjes zijn zacht, biologisch afbreekbaar, bestaan voor 98% uit water en laten geen vlekken achter. Geniet van de actie zonder zorgen over blauwe plekken of vlekken..

Exclusief bij Klimbos Overijssel
Wij zijn de exclusieve aanbieder van Gellyball in de regio. 

Reserveer nu en ontdek de perfecte mix van avontuur, veiligheid en plezier!

Archery tag


Prijs: 20,00 per persoon


Duur: 1 uur

Bij Archery Tag is het de bedoeling om de tegenstanders af te schieten. Natuurlijk zijn de pijlen aangepast en hebben een zachte dop, zo raakt niemand gewond. In het speelveld staan diverse obstakels waar je achter kan schuilen. Het team dat als eerste alle tegenstanders heeft afgeschoten heeft gewonnen.

Archery tag op locatie


Archery Tag kan op locatie gespeeld worden, vaak wordt dit gedaan i.c.m. Bubble Football. De ballen van Bubble Football kunnen dan als obstakel gebruikt worden. Dit hoeft natuurlijk niet, alleen in beide gevallen hebben we wel een stroompunt nodig om de obstakels op te blazen.
Is het in een gymzaal, dan kunnen wij kasten en ander materiaal gebruiken als obstakel.

Als u Archery Tag wil boeken op uw locatie, neem dan contact op via: info@klimbos-overijssel.nl
Boek hieronder Archery Tag