De escape kisten
voor thuis

Deze escape kisten zijn dé escape room ervaring voor thuis! Lukt het jullie om binnen 2 uur de kist helemaal op te lossen?

Hier zijn ze dan.. Onze twee escape kisten! Deze escape kisten zijn zo ontworpen dat je ze kan meenemen naar huis (of wij brengen hem) en dan met je gezelschap de kist kan proberen op te lossen.

Elke escape kist is vergrendeld met hangsloten, door puzzels en/of geheimschriften op te lossen kom je in een andere verborgen ruimte. In deze ruimte zitten attributen die gebruikt (kunnen) worden of je vindt een nieuwe opgave om op te lossen.

Operatie G.O.O.S.P.


Als inlichtingenofficier bij Europol werk je op afdeling EC3. Deze afdeling is opgericht als rechtshandhaving reactie op cybercriminaliteit in de EU te versterken en zo de Europese burgers, bedrijven en overheden te helpen beschermen tegen online criminaliteit.

Vanuit een anonieme bron ontving je een transport kist. Het enige wat je weet is dat de kist vanuit het Belgische consulaat in Oblak (de hoofdstad van Bladistan) is verstuurd. Alle alarmbellen gaan direct af, dit kan geen toeval zijn! De EC3 afdeling is momenteel bezig met een geheime operatie in Oblak.

Een collega is undercover bij een verdacht bedrijf. Het lijkt erop dat het bedrijf een dekmantel is voor een criminele organisatie op gebied van cybercriminaliteit. Sinds een paar weken is er geen contact meer met je undercover collega, dit gebeurt wel eens vaker maar nu begin je toch wel zorgen te maken. Moet operatie G.O.O.S.P. in werking gesteld worden?

Prijs:  60,00 per kist


Advies: 2 tot 6 spelers


Duur: 110 minuten

Moeilijkheidsgraad: Gemiddeld

Het mysterie van de haven


Bij de zeehavenpolitie te Rotterdam ben je als Rechercheur onderzoek aan het doen naar haven gerelateerde criminaliteit die het belang, de veiligheid en de integriteit van de haven raken. Op dit moment onderzoek je criminele netwerken die zich bezig houden met het smokkelen van illegale handel.

Door het computersysteem worden alle schepen die Rotterdam binnenkomen automatisch administratief gecontroleerd. Fysieke controles van geselecteerde schepen worden gedaan op basis van een risicoanalyse. Grenstoezichthouders gaan bij een fysieke controle aan boord om bemanningslijsten, bemanning en paspoorten te controleren. Zij kijken of de verblijfsrechtelijke status, zeemansboekjes en andere papieren in orde zijn.

Jouw collega’s hebben tijdens één van de controles een verdachte kist gevonden. Alle bemanningsleden hebben een kist met hierin hun persoonlijke bezittingen. De eigenaar van deze kist is echter in geen velden of wegen te bekennen.

Prijs:  60,00 per kist


Advies: 2 tot 6 spelers


Duur: 110 minuten

Moeilijkheidsgraad: Moeilijk


Boek hieronder één van de twee escape kisten