Klimmen noord Nederland

Bent u bij ons wezen klimmen, dan ontvangt u een unieke kortingscode die u kunt inleveren bij een ander klimbos / klimpark in Noord Nederland

Wij denken dat als je in ons in het klimbos bent wezen klimmen en je dit super leuk vond, dat je echt nog een keertje terug komt. Aangezien klimmen een populaire activiteit is zal je waarschijnlijk ook eens een ander klimbos of klimpark willen bezoeken.

Michael Schell (eigenaar van het klimbos) is een groot voorstander van samenwerken. Dit zie je ook terug in het dagelijkse bedrijfsvoering.

Op zijn initiatief is Klimmen Noord Nederland ontstaan. Als pilot zijn 2 andere grote klimparken / klimbossen benaderd om actief bezoekers naar elkaar door te sturen.

Hoe gaat het in z'n werk?!


Als gast boek je entree tickets bij Klimbos Overijssel, nadat je bij ons bent wezen klimmen ben je wellicht zo enthousiast dat je ook wel eens bij een ander klimbos / klimpark zou willen klimmen.

Na ongeveer 1 á 2 weken ontvang je per mail een unieke code, deze unieke code staat voor een bepaald kortingspercentage.
Als je dan een reservering maakt bij één van de andere klim gelegenheden ontvang je dus een leuke welkomstkorting.

Op deze manier van samenwerken kunnen we het Klimmen in Noord Nederland goed in de markt neerzetten. Uiteindelijk hoopt elk bedrijf nieuwe gasten te verwelkomen.

Of we bang zijn om gasten kwijt te raken? Nee! Elke locatie heeft iets unieks en werkt op een andere manier, daarnaast gaat het erom dat de gast goed bedient wordt en kennis laat maken met deze geweldige activiteit.

Ben je bij één van de andere klimparken wezen klimmen?

Dan kan je eenvoudig de kortingscode tijdens het reserveren invoeren. De korting wordt dan gelijk verwerkt in de prijs.

Wil je al bij ons of één van de andere parken klimmen maar de code nog niet ontvangen? Mail dan het klimpark waar je bent wezen klimmen met je boekingsnummer. Zij checken dan de gegevens en sturen de code naar je op!