Restaurant 't Binnenhof Paasloo

Na het klimmen lekker eten? Dan zit je bij Restaurant 't Binnenhof goed!

Achter het klimbos zit onze horeca partner restaurant 't Binnenhof. Op een loopafstand van 5 minuten een uitstekende keuze om na het klimmen te vertoeven!

Het restaurant is zeer geschikt voor (zakelijke) groepen maar ook voor gezinnen met kinderen in elke leeftijd. Dit maakt 't Binnenhof voor ons een logische keuze als horeca partner.

Maak je uitje compleet met een lunch, heerlijke barbecue!

Restaurant 't Binnenhof


Bij onze horeca partner 't Binnenhof kan je voor alles terecht! Van een lunch tot een barbecue en van een High Tea tot High Wine / Beer!

Ook voor gezinnen is dit restaurant uitermate geschikt! De kinderen kunnen voor / tijdens en na het eten zich vermaken op de speelzolder met o.a. de ballenbak, mega lego en de kinderfilms. Buiten is er een springkussen, kinderboerderij en diverse speeltoestellen. Zwemmen in het zwembad behoort ook tot de mogelijkheden!

Voor bedrijven en andere gezelschappen zonder kinderen is deze locatie ook geschikt. Doordat het restaurant over meerder ruimtes beschikt welke ook nog eens met verschuifbare wanden aangepast kan worden naar wens, zal je nooit last hebben van een andere groep!

Restaurant 't Binnenhof Paasloo
Binnenweg 12
8378 JJ Paasloo
0561-452992
www.binnenhofpaasloo.nl

Prison Break Paasloo


Wie dacht dat Prison Break Paasloo een gewone escape room is heeft het mis! Deze escape game is voor zowel kleinere groepen maar ook voor grote groepen te spelen! 

Met je groep wordt je opgepakt en opgesloten in onze mobiele gevangenis. Zodra je hieruit ontsnapt bent begint je vlucht door ons klimbos naar de vluchtauto! Welk team zal weten te ontsnappen en welke worden weer opgepakt?

Prijs vanaf: € 25,00 p.p.

Aantal personen: van 10 tot 150 personen

Duur: 2 - 4 uur

Moeilijkheidsgraad: Gemiddeld

VR-Games


Restaurant 't Binnenhof heeft meerdere VR-Games zoals het populaire La Casa De Dinero!

Naast La Casa De Dinero zijn de volgende spellen ook te spelen:

The Bomb

Moordspel